Afspraak maken

Haarwerken

Stijlvolle collectie

Een haarwerk als oplossing

Dun haar hebben, kampen met kaalheid of tijdelijke kaalheid door een chemokuur is zeer ingrijpend. Of je nu om medische, esthetische of psychische redenen een haarwerk nodig hebt, Dekkers Hair & Beauty biedt een stijlvolle collectie haarwerken. De haarwerken zijn modieus en bijna niet van echt haar te onderscheiden. Het leveren van een haarwerk is al mogelijk binnen 2 werkdagen. Tevens is het mogelijk een haarwerk te reserveren voor minimaal 3 weken tot maximaal 6 weken.

Haaruitval blijft een gevoelig onderwerp, dat is de reden dat Dekkers Hair & Beauty je in een aparte haarwerksalon ontvangt. Zo krijg je, onder het genot van een kopje koffie, voorlichting en advies. Tevens beschikken wij over een discrete ingang.

Onze haarwerkspecialisten zijn Maaike en Sietske Dekkers (administratie).

 

Haarwerksalon

Werkwijze

Je maakt een afspraak voor een geheel gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wanneer je een goed gevoel bij ons hebt, kies je uit voorraad of bestellen we een haarwerk dat speciaal op je wensen is afgestemd. We maken een vervolgafspraak om de haarwerken te passen. Als het moment daar is, dat je je haar verliest, kom je opnieuw. Wij brengen dan het haarwerk aan en knippen het haar naar het hoofd in model. je bent pas verplicht het haarwerk af te nemen als het geknipt is. Tot slot krijg je een duidelijk stappenplan om het haarwerk te onderhouden. Wij leveren de haarwerken met garantie volgens onze leveringsvoorwaarden voor een termijn van 6 maanden. Tevens werken wij voor klachten middels de ANKO geschillencommissie.

Haarwerk garanties

Wij garanderen

  • 100% privacy / aparte haarwerksalon
  • certificaat ANKO haarwerkspecialist
  • samenwerking met alle ziektekostenverzekeraars
  • top kwaliteit haarwerken en goed betaalbaar
  • zowel echt als synthetisch haar
  • optimale dienstverlening
  • nazorg
  • mobiel bereikbaar voor spoedgevallen
  • bezoek aan (zieken) huis mogelijk
Voorlichting en advies

Contact

Wil je naast deze informatie, gedetailleerd worden voorgelicht over de mogelijkheden van een haarwerk of meer vernemen over onze werkwijze. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via:

Telefoon: 0416-336586 (tijdens openingstijden)
E-mail: info@dekkershairbeauty.nl
Spoedgevallen: 06-18777142

Vergoeding zorgverzekering

Dekkers Hair & Beauty heeft een samenwerking met alle ziektekostenverzekeraars. Naast de basisvergoeding kijken we of je recht hebt op een aanvullende vergoeding. Op basis van de medische indicatie, verzorgen wij de aanvraag.

Dit zijn onze haarwerkspecialisten

Copyright © 2024 Dekkers Hair & Beauty
Website realisatie: PDK Online Succes
Privacy policy
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram