Afspraak maken

Merken

Merken

Beste van het beste

We zijn trots te kunnen werken met de beste producten van gerenommeerde merken. Onze passie voor haar- en schoonheidsverzorging wordt weerspiegeld in de zorgvuldig geselecteerde producten die we gebruiken, namelijk Davines,  
[ comfort zone ], Innersense, Mediceuticals en Suavecito.

Dit zijn onze

Merken

Davines: is een toonaangevend merk op het gebied van haarverzorging, biedt innovatieve producten die niet alleen effectief zijn, maar ook duurzaam geproduceerd worden. Met een focus op natuurlijke ingrediënten, zorgt Davines ervoor dat je haar gezond en stralend blijft.

[ comfort zone ]: is een merk dat gespecialiseerd is in huidverzorging. Ze bieden een breed scala aan producten die luxueus en effectief zijn, en tegelijkertijd de zintuigen prikkelen. De geavanceerde formules van [ comfort zone ] zorgen voor een optimale huidverzorging en een verjongende ervaring.

Innersense: is een merk dat zich richt op organische haarverzorging. Ze geloven in de kracht van de natuurlijke ingrediënten en creëren producten die het haar voeden en herstellen zonder schadelijke chemicaliën. Met Innersense kun je genieten van gezond haar dat straalt van vitaliteit.

Mediceuticals: is gespecialiseerd in producten voor de gezondheid van de hoofdhuid. Hun oplossingen zijn ontwikkeld om verschillende hoofdhuidproblemen aan te pakken, zoals haaruitval, roos en een geïrriteerde hoofdhuid. Met Mediceuticals kun je een gezonde hoofdhuid bereiken, wat de basis vormt voor prachtig haar.

Suavecito: is een bekend merk op het gebied van Pomade voor mannen. Met Suavecito kun je je eigen unieke stijl creëren en je zelfvertrouwen een boost geven.

Bij Dekkers Hair & Beauty streven we ernaar om onze klanten de beste ervaring en resultaten te bieden. Met deze geweldige merken en hun hoogwaardige producten kunnen we de behoeften van elk individu vervullen en een uitzonderlijke haar- en schoonheidsbehandeling garanderen.

Copyright © 2024 Dekkers Hair & Beauty
Website realisatie: PDK Online Succes
Privacy policy
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram