Afspraak maken

Schoonheidssalon

Specialist Hair & Beauty in de Langstraat!

Schoonheidssalon

Ontdek de ultieme luxe van de schoonheidssalon bij Dekkers Hair & Beauty, waar we je meenemen op een reis naar totale ontspanning en verjonging. Onze hoogwaardige behandelingen, gecombineerd met de exclusieve producten van [ comfort zone ], zullen je zintuigen prikkelen en je huid weer laten stralen.

Bij Dekkers Hair & Beauty begrijpen we dat ware schoonheid van binnenuit komt. Daarom hebben we ervoor gekozen om te werken met de duurzame producten van [ comfort zone ]. Met de producten van [ comfort zone ]  helpen wij het ecosysteem van de huid zijn optimale balans en vitaliteit te bereiken in een steeds veranderende omgeving.

Met meer dan 20 jaar aan voortdurend onderzoek  laat het laboratorium van [ comfort zone ] zich nog steeds inspireren door de eigen wetenschappelijke tuin en levert het hoogwaardige, zuivere, resultaatgerichte, duurzame huidverzorging, die het beste van wetenschap en natuur combineert voor een verrijkende en unieke ervaring.

Onze getalenteerde schoonheidsspecialiste is opgeleid in de nieuwste technieken en neemt de tijd om naar jouw specifieke behoeften te luisteren. Of je nu op zoek bent naar een revitaliserende gezichtsbehandeling of een ontspannende massage, we bieden een scala aan behandelingen die zijn afgestemd op jouw wensen en huidtype.

Naast de uitgebreide schoonheidsbehandelingen kun je ook terecht voor de quick fix behandelingen, zoals epileren, wimpers/wenkbrauwen verven, brow- en lashlift. Voor een overzicht van alle behandelingen, quick fix behandelingen en tarieven verwijzen we je door naar het online boekingssysteem.

Laat je verwennen in onze weelderige omgeving, waar rust en sereniteit samenkomen. Geniet van de zachte verlichting, de kalmerende muziek en de geurige aroma's die je zintuigen omhullen. Onze schoonheidssalon is een oase van rust waar je kunt ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven en jezelf kunt onderdompelen in pure luxe.

Boek vandaag nog je afspraak en laat onze toegewijde specialiste je verwennen met de ultieme schoonheidsbehandeling. Je verdient het om er stralend uit te zien en je goed te voelen, en bij Dekkers Hair & Beauty zorgen we ervoor dat je die luxe ervaart.

Behandelingen

[ comfort zone ] menu

Tijdens iedere schoonheidsbehandeling starten we met de tranquillity welkomstritueel. Laat je meenemen met de kenmerkende geur van [comfort zone] een exclusief mengsel dat essentiële oliën van Cederhout en Zoete Sinaasappel bevat. Het is opzettelijk gecreëerd om diepgaande ontspanning en harmonie te bevorderen.

Beauty behandeling small/medium/large: tijdens deze standaard beauty behandelingen werken we met de producten uit de essential lijn. Een verkwikkende basis behandeling die voor iedereen geschikt is variërend in tijd van 30 min./45 min./75 min.

[ comfort zone ] ultimate treatment: tijdens deze luxe behandeling kijkt de schoonheidsspecialiste naar de behoeftes van de huid en stemt de producten daar op af. Er wordt gewerkt met de kwalitatief duurzame producten gericht op huidverbetering, deze behandeling is altijd inclusief luxe masker en massage van gezicht en decolleté. De duur van de behandeling is 75 min.

Acné active pureness behandeling: een diep reinigende behandeling voor de onzuivere huid, geschikt voor de jonge en rijpere huid. De duur van de behandeling is 75 min.

Alle bovengenoemde behandelingen zijn ook geschikt voor de man.

Volle, strakke wenkbrauwen

Brow lift

Bij een brow lift worden de haartjes getemperd (in bedwang gehouden). De natuurlijke wenkbrauwhaartjes worden omhoog gekamd en de wenkbrauwen voorbehandeld om vervolgens te worden gefixeerd met een brow lift lotion. Nadien worden ze direct geverfd en geharst. Wow! Je wenkbrauwen blijven ongeveer 6 weken deze perfect look behouden. (afhankelijk van de groeicyclus van je wenkbrauwen) Deze behandeling geeft je een open blik en je wenkbrauwen lijken voller en strakker maar vooral heel natuurlijk.
Lange, krullende wimpers

Lash lift

Een lash lift zorgt voor een natuurlijk krul in de wimpers, een versteviging bij de aanzet. Je wimperhaartjes worden om siliconenpads heen gelegd, stuk voor stuk. De wimpers worden voorbehandeld om vervolgens te worden gefixeerd met een lotion. Nadien worden ze direct geverfd. Wow! Je wimpers blijven 6-9 weken deze perfect natuurlijke lift curl houden. Laat je mascara maar staan. Ideaal voor de vakantie.

Let op!

Wanneer doen wij geen brow-lash lift:

 • Alopecia of tijdens chemotherapie
 • Ppd allergie (allergie voor haarverf)
 • Overgevoeligheid voor peroxide
 • Ontstoken / geïrriteerde ogen (conjunctivitis)
 • Tijdens zwangerschap / borstvoeding (het kan absoluut geen kwaad voor het kind, maar door de hormonen kan het brow lift product minder pakken en dus een minder resultaat geven)
 • Bij recent aangebrachte permanente make-up
 • Acne / eczeem / psoriasis bij de wenkbrauwen
 • Verbranden huid door de zon
 • Bij recent ondergaan chemische behandeling / injectables of peelings (van de wenkbrauwen)

Nazorg voor de eerste 24 uur na de behandeling:

 • Maak de wenkbrauwen/wimpers niet nat
 • Ga niet in de sauna of zwemmen
 • Ga niet sporten (overmatig transpireren)
 • Gebruik geen wenkbrauwstylingsproducten of overige make-up (rondom de ogen)
 • Geen gezichtsbehandelingen

 

 

Quick fix

Quick fix behandelingen

harsen \ epileren wenkbrauwen
wimpers verven
wenkbrauwen verven
harsen gezicht
harsen lichaam

een uitgebreide lijst en eventuele combi behandelingen kun je inzien in het online boekingssysteem

massages

Bij Dekkers Hair & Beauty kun je ook terecht voor een heerlijke ontspannende massage, ook tijdens de massage werken we met de tranquillity geur, laat je meevoeren naar een diepe ontspanning. Duur van de massage 30 min. / 60 min.

 

Voor een actueel prijsoverzicht van alle behandelingen verwijzen we je door naar het online boekingssysteem. Wil je een behandeling boeken? Dit kan 24/7 online of telefonisch tijdens de openingstijden van de kapsalon. 

 • de schoonheidssalon is geopend op dinsdag van 9:30 - 17:30 en op vrijdag van 9:30-20:00 uur.
Copyright © 2024 Dekkers Hair & Beauty
Website realisatie: PDK Online Succes
Privacy policy
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram