Afspraak maken

Tarieven

Tarieven

Waar staan de tarieven?

Op het moment dat je de knop "afspraak maken" indrukt verschijnt de online afspraak module.

Daar kom je bijna alle behandelingen met bijhorende tarieven tegen, staat jouw behandeling er niet tussen bel dan gerust even naar de salon.

Het is niet mogelijk om vooraf (telefonisch of per mail) een prijsopgave te geven van grote kleurbehandelingen. We vragen je daarvoor eerst naar de salon te komen, zodat we je wensen kunnen bespreken. We kijken dan naar de haalbaarheid en de kwaliteit van het haar, tevens kunnen we dan een prijsopgave geven.

*** Prijsverhoging 01-07-2024 ***

Beste gewaardeerde klanten,

Graag willen we jullie op de hoogte brengen van een belangrijke ontwikkeling binnen de kappersbranche die van invloed zal zijn op onze diensten en tarieven.

De cao voor kappers heeft per 1 juli 2024 een loonverhoging van 12% aangekondigd. Dit is een welverdiende erkenning van het harde werk en toewijding van kappers overal in het land. Gediplomeerde vakmensen met passie voor het vak verdienen het ook zeker om goed beloond te worden. Daarnaast worden de lonen gelijkgetrokken met meerdere branches in de detailhandel. Wel zo eerlijk!

Hoewel we blij zijn met deze positieve verandering, brengt dit ook enkele aanpassingen met zich mee voor onze salon. Om ons personeel te ondersteunen en de kwaliteit van onze diensten te blijven leveren, zijn we genoodzaakt om onze prijzen (per 1 juli 2024) aan te passen. De afgelopen 2 jaar zijn de lonen in totaal met 16,5% gestegen. Deze stijging hebben wij niet altijd volledig doorberekend. Met deze CAO aanpassing in het vooruitzicht, kunnen wij nu niet anders dan onze prijzen aan te passen.

We begrijpen dat prijsstijgingen nooit leuk zijn, maar we hopen dat jullie begrip hebben voor deze noodzakelijke stap. Ons doel blijft om jullie de beste service, ervaring en kwaliteit te bieden en deze aanpassing stelt ons in staat om dit te blijven garanderen.

Nogmaals bedankt voor jullie begrip en tot snel in onze salons.

Warme groet,
Joep en Sietske

 

Punten sparen

Het extraatje wat Dekkers Hair & Beauty nog specialer maakt!

Onze klanten belonen wij graag voor het getoonde vertrouwen in onze salon door middel van een spaarsysteem. Met de spaarpunten van Dekkers Hair & Beauty maak je een bezoekje aan een van onze salons niet alleen leuker, maar ook voordeliger! Geen stempelkaarten of pasjes die de portemonnee voller maken, maar je bouwt automatisch spaarpunten op. Je hoeft dus helemaal niks te doen, maar ontvangt wel korting op producten en/of behandelingen!

  • Automatisch punten sparen, zonder pasje of stempels
  • Spaarpunten zijn direct inzetbaar
  • Korting op professionele producten

Hoe werken die spaarpunten van Dekkers Hair & Beauty nou precies?

Je ontvangt voor iedere bestede euro direct een spaarpunt. Wanneer je een behandeling van 50 euro hebt gehad, krijg je dus meteen 50 spaarpunten. Deze worden automatisch bijgeschreven en bijgehouden als je in ons computersysteem staat. (Controleer dat eens!)

Waar kan ik mijn gespaarde punten terugvinden?


Na iedere aankoop van een product of behandeling kun je bij het afrekenen vragen naar jouw “Spaarpuntensaldo”. Eveneens is het saldo terug te vinden op de “kassabon”.

Hoe kan ik mijn spaarpunten inwisselen?

De spaarpunten zijn in te wisselen voor korting op producten en/of op behandelingen, niet voor geld.
Het inwisselen van de punten is niet te combineren met lopende acties, K.B.O. korting en/of aanschaf van cadeaubonnen.

Punten*                     Korting
300 punten     =        €   5,00 op een Producten
300 punten     =        €   2,50 op een Behandeling

De spaarpunten zijn al per 60 punten inwisselbaar op een product.

Goed om te weten..
Deze voorwaarden kunnen van tijd tot tijd wijzigen.

Er zijn maar een paar spelregels:

  • Iedere bestede euro levert een spaarpunt op
  • *Maximaal 5,00 euro korting per product
  • *Maximaal 2,50 euro korting per behandeling
  • Spaarpunten inzetbaar wanneer je dat zelf wilt
  • Punten worden niet gespaard in combinatie met (K.B.O. korting)
Copyright © 2024 Dekkers Hair & Beauty
Website realisatie: PDK Online Succes
Privacy policy
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram