Afspraak maken

Kapsalon

Specialist Hair & Beauty in de Langstraat!

Brabantse gastvrijheid.

Bij Dekkers Hair & Beauty begrijpen we dat je haar een belangrijk onderdeel is van je persoonlijke stijl en uitstraling. Ons team van ervaren kappers is getraind in de nieuwste trends en technieken en staat klaar om je te helpen bij het creëren van een look die perfect bij jou past. Of je nu op zoek bent naar een fris kapsel, een opvallende kleurverandering, prachtige highlights of een glamoureuze styling voor een speciale gelegenheid, wij hebben de expertise om je wensen te vervullen.

Wat ons onderscheidt van andere kapsalons is onze toewijding aan kwaliteit en klantenservice. Bij Dekkers Hair & Beauty werken we alleen met hoogwaardige producten die je haar verzorgen en beschermen, zodat het er gezond en stralend uitziet. Daarnaast hechten wij veel waarde aan producten die goed zijn voor zowel mens als de natuur. Bovendien zorgen we ervoor dat je je op je gemak voelt in onze moderne en gastvrije salon. Onze vriendelijke en professionele kappers luisteren naar je wensen en geven deskundig advies om ervoor te zorgen dat je met het gewenste resultaat de deur uitgaat.

Maar onze dienstverlening gaat verder dan alleen knippen en stylen. Bij Dekkers Hair & Beauty geloven we dat een bezoek aan de kapsalon ook een moment van ontspanning en verwennerij moet zijn. Daarom bieden we een breed scala aan extra services, zoals haar- en hoofdhuidanalyse, Curlsys krullenknip techniek en het aanmeten van haarwerken en haarstukjes. We willen dat je je bij ons op je best voelt, zowel van binnen als van buiten.

Of je nu toe bent aan een drastische verandering of gewoon je huidige look wilt opfrissen, de kapsalon bij Dekkers Hair & Beauty is dé plek waar je heen moet gaan. Maak vandaag nog een afspraak en geef je haar de aandacht en verzorging die het verdient. Een afspraak maken kan 24/7 online of telefonisch tijdens onze openingstijden.

De tarieven zijn zichtbaar in het online boekingssysteem. Let op: voor enkele behandelingen gelden vanaf prijzen en voor grote kleurbehandelingen geven we advies en prijs op maat.

Hoofdhuidproblemen

Bij Dekkers Hair & Beauty maken wij een haar- en hoofdhuidanalyse voor iedereen die last heeft van haarverlies, roos, eczeem of een gevoelige hoofdhuid. Hiervoor maken wij gebruik van een Mediscoop, met deze scoop analyseren wij de hoofdhuid en de haarinplant. Met behulp van een computergestuurd gestuurd analyseprogramma wordt er gekeken naar de kwaliteit van je haar en eventuele hoofdhuidproblemen, het geeft daarmee ook inzicht in de conditie van de hoofdhuid en het haar. Dit onderzoek is geheel pijnloos. Na dit onderzoek kunnen we je adviseren om de juiste verzorgingsproducten te vinden die de hoofdhuid verzorgen en de haarzakjes voeden. De hoofdhuid herstelt, komt tot rust, krijgt weer energie en zorgt voor meer groei activiteit. Vaak is dat precies de stimulans die de haarzakjes nodig hebben om weer goed te kunnen (door)groeien.

Deze scoop analyse vindt plaats in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte is geheel kosteloos en duurt een half uur. Alleen telefonisch te reserveren

Locaties

De salon in Kaatsheuvel is een moderne kapsalon en schoonheidssalon. Gevestigd in de Gasthuisstraat op nr. 46, je kunt gratis parkeren.

Net buiten het centrum van Waalwijk, in de Margrietstraat op nr. 16 is de kapsalon en haarwerksalon gevestigd. Waar je gratis kunt parkeren op het privé parkeerterrein.

 

Waalwijk

Di-Wo-Do : 8.30u - 17.30u
Vr: 8.30u - 20.00u
Za: 8.00u - 17.00u

Kaatsheuvel

Di-Wo-Do : 8.30u - 17.30u
Vr: 8.30u - 20.00u
Za: 8.00u - 17.00u
Copyright © 2024 Dekkers Hair & Beauty
Website realisatie: PDK Online Succes
Privacy policy
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram