Sietske Dekkers

Sietske Dekkers is mede eigenaar van Dekkers Hair & Beauty , vrouw van Joep Dekkers, samen hebben ze 3 kinderen. Zij is manager van beide vestigingen, aanspreekpunt voor zowel klanten als personeel. Daarnaast zorgt zij voor alle administratieve en personeels zaken. Sietske is tevens make-up specialiste en schoonheidsspecialiste, dit doet zij 1 dag in de week in…

Joep Dekkers

Barbier / Heren Kapper Joep Dekkers is mede eigenaar van Dekkers Hair & Beauty en heeft meer dan 26 jaar ervaring in het kappersvak. Joep staat zowel in Kaatsheuvel als in Waalwijk in de kapsalon. Knippen is een ambacht en dat is een geweldig vak. Mensen weer een mooi kapsel aanmeten wat precies bij hen…

Maaike

Maaike is haarstyliste en is werkzaam bij Dekkers Hair & Beauty in Waalwijk. Ze is dames en heren kapster en haarwerk specialiste.

Fenne

Fenne is haar styliste voor dames en heren. Fenne staat in Kaatsheuvel in de zaak en soms ook in Waalwijk.

Mirelle

Mirelle is in de salon in Waalwijk werkzaam. Ze is een echte allrounder, heren knippen, dames kleuren en knippen etc.

Cynthia

Cynthia is haar styliste voor dames en heren en krullenkapster en staat in Kaatsheuvel in de kapsalon.

Svetlana

Svetlana is ook één van de krullenkappers en tevens haar styliste voor zowel dames als heren. Svetlana staat in Kaatsheuvel.

Angelie

Angelie is haar styliste voor zowel dames als heren, ze staat in Waalwijk in de salon en is gespecialiseerd in de hoofdhuid.

Marion

Marion is haar styliste voor heren. Van knippen tot scheren bij jongens of heren met vele jaren ervaring, Marion staat in Waalwijk in de zaak.

Brenda

Brenda is in de salon in Waalwijk werkzaam. Ze is een echte allrounder, heren knippen en scheren, dames kleuren en knippen etc.