Dekkers Hair & Beauty is naast kapsalon en schoonheidssalon ook een van de weinige gecertificeerde leveranciers van pruiken en op maat gemaakte haarwerken (haarprotheses) voorzien van het keurmerk ; ANKO HAARWERKSPECIALIST.

Een haarwerk als oplossing:

Dun haar hebben, kampen met kaalheid of tijdelijke kaalheid door een chemokuur is zeer ingrijpend. Of u nu om medische, esthetische of psychische redenen een haarwerk nodig heeft, Dekkers Hair & Beauty biedt een stijlvolle collectie haarwerken. De haarwerken zijn modieus en bijna niet van echt haar te onderscheiden. Het leveren van een haarwerk is al mogelijk binnen 2 werkdagen, uitgezonderd maathaarwerk (heeft een levertijd van 12 weken). Tevens is het mogelijk een haarwerk te reserveren voor minimaal 3 weken tot maximaal 6 weken.

Werkwijze:

U maakt een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wanneer u een goed gevoel bij ons heeft, kiest u uit voorraad of bestellen we een haarwerk dat speciaal op uw wensen is afgestemd. We maken een vervolgafspraak om de haarwerken te passen. Als het moment daar is, dat u uw haar verliest, komt u opnieuw. Wij brengen dan het haarwerk aan en knippen het haar naar uw hoofd in model. U bent pas verplicht het haarwerk af te nemen als het geknipt is. Tot slot krijgt u een duidelijk stappenplan om het haarwerk te onderhouden. Wij leveren de haarwerken met garantie volgens onze leveringsvoorwaarden voor een termijn van 6 maanden. Tevens werken wij voor klachten middels de ANKO geschillencommissie.

Wij garanderen:

- 100% privacy / aparte haarwerksalon
- certificaat ANKO haarwerkspecialist
- samenwerking met alle ziektekostenverzekeraars
- top kwaliteit haarwerken en goed betaalbaar
- zowel echt als synthetisch haar
- optimale dienstverlening
- nazorg
- mobiel bereikbaar voor spoedgevallen
- bezoek aan (zieken) huis mogelijk

100 % privacy
Haaruitval blijft een gevoelig onderwerp, dat is de reden dat Dekkers Hair & Beauty u in een aparte haarwerksalon ontvangt. Zo krijgt u, onder het genot van een kopje koffie, voorlichting en advies.Tevens beschikken wij over een discrete ingang. 

Zorgverzekering
Dekkers Hair & Beauty heeft een samenwerking met alle ziektekostenverzekeraars. Naast de basisvergoeding kijken we of u recht heeft op een aanvullende vergoeding. Op basis van uw medische indicatie, verzorgen wij de aanvraag.

Meer informatie:
Wilt u naast deze informatie, gedetailleerd worden voorgelicht over de mogelijkheden van een haarwerk of meer vernemen over onze werkwijze. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Dekkers Hair & Beauty
St. Antoniusstraat 5a
5144 AA  Waalwijk
0416-336586
info@dekkershairbeauty.nl

Voor spoedgevallen kunt u bellen met Sietske Dekkers 06-18777142